Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 3


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 4 pozycje o tematyce: Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo

Filia nr 3

100 francuskich potraw z polskich warzyw
"Sto francuskich potraw z polskich warzyw "

AUTOR:

Bachanek-Zienkiewicz, Teresa. [>>]

POZ/ODP:

Teresa Bachanek-Zienkiewicz, Ryszard Zienkiewicz.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : "Polonia", 1989

HASŁA:

  1. Kuchnia francuska
  2. Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo

OPIS
FIZYCZNY:

126, [2] s., [24] s. tabl. : fot. kolor. ; 22 cm.

SYGNATURA:

641.5

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

103000367507

36750

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 3

Bukiet z warzyw : Cz. 1

AUTOR:

Dębski, Henryk.

POZ/ODP:

Henryk Dębski.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Watra, 1980.

HASŁA:

  1. Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo

SYGNATURA:

641.5

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

103000247939

24793

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 3

Bukiet z warzyw : Cz.2

AUTOR:

Dębski, Henryk.

POZ/ODP:

Henryk Dębski.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Watra, 1980.

TEMATYKA:

* Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo - Warzywa kucharstwo i przetwórstwo

SYGNATURA:

641.5

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

103000359281

35928

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 3

Przetwory w gospodarstwie domowym

AUTOR:

Pyszkowska, Kazimiera

POZ/ODP:

Kazimiera Pyszkowska.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Państ. Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1984.

HASŁA:

  1. Mięso - kucharstwo i przetwórstwo
  2. Owoce - kucharstwo i przetwórstwo
  3. Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo

WYDANIE:

Wyd. 5 popr. i uzup.

OPIS
FIZYCZNY:

215, [1] s. : fot., rys. kolor. ; 21 cm.

SYGNATURA:

641.5

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

103000277684

27768

DOSTĘPNOŚĆ:

przetrzymana Została wypożyczona
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

WYPOŻYCZYŁ:

Na kartę 068780 od dnia 2024-02-13
Przetrzymana termin minął 2024-04-13

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW